Seuraa meitä


Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Avaimenperät

Nahkaiset avaimenperät tekstillä, nimellä tai nimikirjaimilla

TR Leather Designin nahkaiset avaimenperät ja avainkotelot valmistetaan käsityönä suomalaisesta nahasta. Personoi avaimenperä nimellä tai tekstillä & valitse langan väri. Tyylikkäät & kestävät avaimenperät & avainkotelot omaan käyttöön tai lahjaksi miehelle tai naiselle.

Suunniteltu & valmistettu Suomessa


Näytetään 1 - 10 / 10 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 10 / 10 tuotetta
Lajittele

Nahkaiset avaimenperät ja avainkotelot käsityönä

TR Leather Design valmistaa nahkaiset avaimenperät ja avainkotelot käsityönä.

Jokainen niistä on suunniteltu kovaan käyttöön.

Suunnitteluvaiheessa on huomioitu käyttömukavuus, turvallisuus, laadukkuus ja ennen kaikkea omaperäinen design.

Käytämme tuotteissamme suomalaista kasviparkittua nahkaa, jolloin voimme olla varmoja tuotantoprosessien ekologisuudesta ja eettisyydestä.

Nahkainen avaimenperä on persoonallinen lahja

Mikä olisi hienompaa, kuin antaa persoonallinen tuote läheisellesi lahjaksi. 

Voit valita tuotteistamme sinulle sopivimman mallin ja värin. Halutessasi avaimenperään kuvioidaan nimikirjaimet tai avaimenperät saa omalla tekstillä.

Avaimenperät sopivat niin pieneen kuin suurempaankin juhlaan ja merkkipäivään lahjaksi. Kun personoit avaimenperän tekstillä, nimellä, päivämäärällä, saat mahtavan lahjan jonka muisto säilyy mukana elämän joka hetkessä.  

 Nahkaiseen avaimenperään omalla tekstillä saa omavalintaisen tekstin lisäksi valita myös langan värin. 

Tuotteistamme löytyy esimerkiksi vyölle kiinnitettävä avainlenkki, joka on suunniteltu eritoten miehille. Avainlenkki Big Boy sopii moottoripyöräilijälle tai eränkävijälle.Tukeva kiinnitys vyöllä estää avaimien katoamisen.

Kalastusta harrastavalle erinomainen lahjaidea on Avaimenperä Fisu. Siinä on tyylikkäästi yhdistetty kirjolohen nahka naudan nahkaan.

Valikoimasta löytyy myös monien suosikit eli perinteiset nahkaiset avainkotelot. Nahkaisia avainkoteloja löytyy kahta eri mallia ja molemmissa voit valita kolmesta eri sävystä: musta, ruskea ja vaalea luonnonvärinen. Avainkotelo Hilla on naisellisempi malli kauniilla piparkakkureunalla. Avainkotelo Varma on taas hiukan suoralinjaisempi malli kevyesti kaarevalla reunalla. Molempiin malleihin sopii myös pitkät avaimet.

Lahjana nahkaiset avaimenperät sopivat esimerkiksi Isänpäiväksi, Äitienpäiväksi, nahkahääpäiväksi tai tupaantuliaislahjaksi. Uniikki lahja, jonka muisto elää arjen joka hetkessä.

Kotimaisuus - Avaimenperät ja avainkotelot valmistetaan Suomessa

Erityisen tärkeää meille on se, että kaikki tuotteemme valmistetaan Helsingissä sijaitsevassa pajassamme. Jokainen avaimenperä valmistetaan käsityönä huolellisesti jokaista yksityiskohtaa myöden. Tämä takaa kestävät ja ajattomat nahkaiset avaimenperät joiden käyttö ilahduttaa joka kerta.

Vastuullisesti tuotettua suomalaista nahkaa

Suomalainen naudannahka tulee suomalaisilta maito- ja lihatiloilta sivutuotteena. Suomessa lehmät saavat laiduntaa luonnossa ja syövät nurmea joka ei kilpaile ruokakasvien kanssa. Avaimenperissä käyttämämme nahka on kasviparkittua eli nahan parkitus on tehty kasvipohjaisilla aineilla.